maanantai 8. helmikuuta 2016

Ensimmäinen blogitekstini

Vihdoinkin sain tän luotua!

Kauan siinä kestikin, mutta VIHDOINKIN uskaltauduin tekemään oman blogin! Enhän sitä toki ollutkaan kuin yli vuoden pähkäillyt, mutta aina vaan samat asiat on riivannut mieltä "Mikä laittaa blogille nimeksi, Mistä kirjottaisin ja kuka muka minun blogiani lukisi". Vaan nyt, kiitos ystäväni avun sain keksittyä blogilleni nimen, lukija-ongelma selvisi kun sain tietää että edes muutama ihminen olisi innokas lukemaan kirjoituksiani (josko muutenkin kirjoittelen tänne vaan omaksi ilokseni ja purkaakseni ajatuksiani). Kirjoitusteni sisällön suhteen päätin yksinkertaisesti että kirjoitan mitä mieleen tuleekaan, oli se sitten kirjoitus päivästäni tai jostakin itseäni mietityttävästä asiasta. Sain täten myös jotenkin toteutettua tälle vuodelle asettamaani "uudenvuodenlupausta", lupasin itselleni nähkääs että yrittäisin tänä vuonna toteuttaa haaveitani yms. asioita. Tästä on siis hyvä jatkaa eteenpäin.
Blogini lukijoille haluan tiedoittaa etten ole koskaan ollut mikään äidinkielen huippuoppilas, joten niitä KIRJOITUSVIRHEITÄ saattaapi sisältyä teksteihini yllättävän paljon (pyydän tästä siis anteeksi jo etukäteen). Mutta niin, kerta tämä on aloitustekstini, voisimpa kertoa teille lukijoilleni jotain itsestäni (niille lukijoille siis jotka eivät entuudestaan tiedä minusta mitään):
1. Nimeni on siis Tiia

2. Täytän piahkoin jo 21 vuotta. 
3. siviilisäädystäni kerrottakoot sen verran, että minulla on poikaystävä jota rakastan aivan valtavasti <3
4. Asun Keski-Suomessa eräässä pienessä "kaupungissa", mutta haaveenani on muuttaa täältä lähemmäs poikaystävääni, mieluiten samankaton alle hänen kanssaan (kyllä vain, asumme siis eri paikkakunnilla)

5. Kuuntelen musiikkia laidasta laitaan, josko etupäässä kuitenkin hivenen raskaampaa materiaalia (metalcorea)
6. Nuoresta iästäni huolimatta olen nähnyt ja kuullut kaikenlaista elämäni aikana (niin hyvässä kuin pahassakin)
7. Luonnettani kuvailisin herkäksi, kiltiksi (josko välillä liiankin kiltiksi), empaattiseksi, melko sosiaaliseksi (vaikka saatankin olla aluksi hieman ujo), kaikenkaikkiaan olen sellainen rento tytöntylleröinen jolla on kuitenkin tarvittaessa pirun vahva tempperamenttikin! 
8. Eläimet ovat lähellä sydäntäni, erityisesti koirat <3 
Enempää en taidakaan tähän tarinoida itsestäni, lukekaa blogiani niin eiköhän siellä tule lisää tietoa teille minusta ja elämästäni. Kiitos kun jaksoit lukea tekstini arvoisa lukijani, toivotan sinulle hyvää päivänjatkoa! Tulehan toki lukemaan myös seuraaviakin kirjoituksiani!
-Tiia-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti